Jäsentietojen päivityskampanja 2024

Tarkista tietosi - voit voittaa lahjakortin Järvisydämeen tai Tehy-tuotepaketin

Tarkista ja päivitä jäsentietosi 29.2. mennessä. Samalla osallistut Hotel & Spa Resort Järvisydämen 1000 ja 500 euron arvoisten lahjakorttien arvontaan.

On tärkeää, että tietosi ovat ajan tasalla. Näin saat meiltä viestit ajankohtaisista asioista, esimerkiksi työtaistelutilanteista, ja voimme palvella sinua parhaalla tavalla.

Näin tarkistat omat tietosi

Tarkista jäsentietosi Tehyn asiointipalvelussa. Kirjaudu asiointipalveluun verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Voit myös kirjautua omalla jäsennumerollasi ja salasanalla. Jäsennumeron löydät mobiilijäsenkortista tai Tehy-lehden takakannesta.

Tarkista omat yhteystietosi ja päivitä tarvittaessa
- "Päivitä tietojasi"-painikkeesta pääset tarkistamaan ja päivittämään yhteystietosi. Kun tiedot ovat oikein, paina "Tallenna"-painiketta.

- Erityisen tärkeää on tarkistaa, että puhelinnumero on muodossa 0401234567 ilman erikoismerkkejä (+,/,-), välilyöntejä tai tunnusta +358.

- Sähköposti (ensisijainen) -kohdassa on hyvä olla henkilökohtainen sähköpostiosoite. Sähköposti 2-kohtaan voi kirjata esim. työsähköpostiosoitteen.

Tarkista työpaikkatietosi ja päivitä tarvittaessa
- Omat työnantaja- ja työpaikkatiedot on tärkeää olla oikein. 

- Nämä tiedot pääset tarkistamaan seuraavasti: klikkaa Oikopolut-valikossa ”Ilmoita uudet työsuhdetietosi”.
- Tarkista, että työnantaja- ja työpaikkatieto on oikein.
- Keikkatyöt-välilehdellä tulee ilmoittaa kaikki keikkatyöpaikat.
- Jos työpaikkalistauksessa on vanhoja, jo päättyneitä työsuhdetietoja, päätä ne painamalla ”Päätä työsuhde”-painiketta.

Tarkista ja päivitä jäsentietosi 29.2.2024 mennessä. Muista aina painaa "Tallenna"-painiketta, vaikka et tekisi mitään muutoksiakaan. Näin osallistut Hotel & Spa Resort Järvisydämen 1000 ja 500 euron arvoisten lahjakorttien arvontaan.